Om Kinn Hotell – og våre fasiliteter

Kinn Hotell ligger rett utenfor Florø sentrum, og tilbyr ulike typer rom til en rimelig pris. Alle rom er utstyrt med kabel-TV og gratis wifi. I kjelleren kan våre gjester aktivisere seg med biljard, og på sikt vil et treningsrom være på plass.

Ønsker du å vaske klær har du tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. De som bor på langtidsleie har tilgang til felles kjøkken og oppholdsrom / stue.

Vi har selskapslokaler som egner seg for tilstelninger som barnedåp, konfirmasjon og bursdagsfester.

kabel-TV – gratis wifi – gratis parkering – konferanserom – selskapslokale

Litt om hotellets historie

Kinn hotell som ligger i Havrenesveien i Florø har en lang historie i kystbyen. Det startet som et hybelhus og motell og ble drevet under navnet Åsgården fram til 2003. Fra 2004 har det vært hotelldrift her. Først som Florø Hotell fra 2004 til 2009, deretter som et jobbhotell under navnet Efinor.

Fra høsten 2017 skiftet hotellet eiere og driftsform – og navnet ble Kinn Hotell. Vi har pusset opp alle de 55 rommene og resten av huset både innvendig og utvendig. Rommene har hotellstandard og Kinn Hotell retter seg mot turister og forretningsreisende.

Aktivitetsbyen Florø

Florø er en trivelig liten kystby, som strekker seg fra breen i øst til havet i vest. Florø er et knutepunkt med godt utbygde båtruter og ein flyplass som tar oss til Bergen og Oslo i løpet av 1 time.

Florø har en vakker skjærgård, med båtruter til øyene rundt. Elles kan vi by på fine turer byåsene eller i fjellet og mange spennende kulturminner som Kinn kirke, helleristningsfelt, Svanøy hovedgård, krigsminner, veteranbåter og gamle fyrstasjoner.

Kystbyen har faste arrangement som Kinnaspelet, Våt moro og Himmel og Hav.  Vi anbefaler at du som gjest i Florø besøker Kystmusseet og badeanlegget Havhesten. På Fjordkysten vil du finne oversikt over flere tilbud i nærområdet,

  • Kinn Hotell kartskilt 2021 - kinnhotell.no

Vi ønsker deg velkommen!

Vi som driver Kinn Hotell ønsker deg varmt velkommen som gjest. Vi har rimelige rom, med god standard. Ligger sentralt til i Florø, med kort vei til flyplass, båthavn og spennende aktiviteter.